I Soraja hoće na utakmicu u Zagreb

Izvor: NaDlanu.com, 20.Mar.2013, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Soraja hoće na utakmicu u Zagreb

Svi žele na utakmicu godine u Maksimir gde će se u petak (18 sati) sastati Hrvatska i Srbija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

Starleta i Plejbojeva zečica Soraja Vučelić nada kako će s maksimirskih tribina pratiti ovaj veliki okršaj iako očigledno ne zna kako su ulaznice rasprodate i personalizovane pa tako jedino može ući na nelegalan način, odnosno sa kartom koja nije na njeno ime i prezime."Možda ću ići u Zagreb da pratim utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pa ću vam posle javiti utiske" pohvalila se Soraja.Ona priznaje da nije veliki ljubitelj fudbala, ali da očekuje dobru utakmicu u petak."Iskrena da budem, ne poznajem nijednog fudbalera. Mislim da će biti žestoka borba, ko preživi, pričaće" izjavila je za Kurir Soraja te dodala:"Navijam za pobednike. Nikada nisam vatreno navijala i pratila utakmice, ali u poslednje vreme volim da pogledam. Ne postoji najbolji tim, svi su dobri na svoj način. To je ipak igra" zaključila je atraktivna brineta.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović odlučio: Otvoren trening za ljubitelje fudbala u Hrvatskoj!

Izvor: Sportal.rs, 20.Mar.2013

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović odlučio je da otvori poslednji trening nacionalnog tima pred utakmicu sa Hrvatskom za sve ljubitelje fudbala! "Orlovi" u petak u Zagrebu na stadionu "Maksimir" od 18 sati igraju kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Brazilu...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.