Izvor: Danas, 20.Mar.2013, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladnija glava odnosi pobedu

Fudbalska reprezentacija Srbije putuje danas u Zagreb, gde će u petak od 18 časova odmeriti snage sa Hrvatskom u odlučujućem meču u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine. Tamošnja, ali i javnost u našoj zemlji, prednost i veće šanse za trijumf daju domaćinu, ali „orlovi“ Siniše Mihajlovića sa Aerodroma „Nikola Tesla“ u jutarnjim časovima lete na Maksimir puni optimizma, uvereni da će oni biti ti koji će zgrabiti sva tri boda.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlove" na aerodromu ispratila video-poruka urednika srpskih medija

Izvor: Blic, 21.Mar.2013, 10:21

Pred poletanje aviona za Zagreb, gde u petak od 18 časova naša fudbalska reprezentacija igra protiv Hrvatske kvalifikacioni meč za odlazak na Svetsko prvenstvo, "orlovi" su bili u prilici da pogledaju kratku filmsku poruku koji su im uputili predstavnici medija...Urednici nekoliko redakcija su kroz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.