Od sada McCann i u Ljubljani

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Okt.2023, 16:26

Od sada McCann i u Ljubljani

Nova agencija predstavlja sinergiju najbolje prakse svetske mreže McCann, lokalnog talenta i poslovaće uz snažnu podršku agencija u sastavu I&F Grupe.

McCann Ljubljanu vodiće Žiga Anžlovar.

Drago mi je što sam dobio priliku da vodim agenciju McCann u Ljubljani. Cilj nam je da na slovenačko tržište donesemo najbolje znanje u kreativnoj industriji kroz regionalnu podršku u sinergiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << sa našim lokalnim talentom i stručnošću“, ističe Žiga Anžlovar, generalni direktor McCann Ljubljana i dodaje: „U McCann Ljubljana verujemo u partnerstva i saradnju koja donosi vrhunska rešenja. Svet se stalno kreće i zato McCann ne kreira samo kampanje, već platforme i ekosisteme koji se mogu menjati i transformisati tokom vremena. U našoj kancelariji upoznaćete entuzijastičan, posvećen, radoznao i pripremljen tim posvećen novim izazovnim projektima

McCann Worldgroup jedna je od najvećih svetskih agencijskih mreža, sa preko 20.000 zaposlenih u više od 100 zemalja. Agencije McCann kreirale su neke od najpoznatijih i najprepoznatljivijih kampanja koje su osvojile brojne prestižne nagrade.

McCann Ljubljana – driven by reason, inspired by passion.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.