OBUKA za sertifikovane interne proveravače ISO

Izvor: Megafon.co, 25.Jun.2021, 15:06

OBUKA za sertifikovane interne proveravače ISO

Za kompanije/MSPP  koje su članovi Vojvodina Metal Klastera počela je sertifikovana  obuka za interne proveravače za sistem menadžmenta prema zahtevima standarda ISO 9001,14001 i 45001(OHSAS 18001).
Obuka se realizuje u okviru projekta “SoK – Sinergija znanja i novo zapošljavanje u konkurentnim MSP” koji je podržala Kraljevina Norveške preko projekta ”Norveška za vas – Srbija”.
Obuku realizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << SGS Academy Srbija – Beograd.
“Znanje je ključni faktor konkurentnosti svake kompanije. Kvalitet  je nužna pretpostavka i uslov bez koga nema nastupa i poslovnog uspeha na globalnom otvorenom tržištu. Međunarodna konkurencija  kojoj smo izloženi od svakog od nas očekuje vrhunski kvalitet”, kažu iz VMC.
Vojvodina Metal Klaster  je  osnovan 2011 godine,  i već 10 godina uspešno radi na povećavanju konkurentnosti kompanija/MSPP u metalskom sektoru Srbije.
“Jedan u nizu naših projekata  je “SoK – Sinergija znanja i novo zapošljavanje u konkurentnim MSP”. Ključni cilj ovog projekta  je  da pomognemo i podržimo razvoj znanja i kompetencija zaposlenih u našim proizvodnim kompanijama kao bi unapredili konkurentnost i poboljšali tržišnu poziciju.”
Obuka za interne proveravače za sistem menadžmenta prema zahtevima ISO standarda ima za cilj da se osposobe ljudi unutar samih kompanija  koji će biti proveravači i podrška menadžmentu kompanije u razvoju i primeni standarda kvaliteta.
Paralelno sa obukom internih proveravača, Vojvodina Metal Klaster obavlja aktivnosti uvođenja i sertifikovanja sistema menadžmenta prema zahtevima standarda ISO 9001,14001 i 45001 (OHSAS 18001) u kompanijama članovima klastera.
“Realizaciju projekta podržava Kraljevina Norveška  preko projekta ”Norveška za vas  – Srbija”. U ime preko 180 kompanija članova klastera i u ime preko 10.000 zaposlenih izražavamo zahvalnost Kraljevini Norveškoj”, ističe Pekez Zoran, menadžer klastera.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.