Zavodnik nema šta: Igor zbog Severine ostavio Katarinu Radivojević?

Izvor: Svet, 29.Apr.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavodnik nema šta: Igor zbog Severine ostavio Katarinu Radivojević?

Vest da je najveća hrvatska zvezda Severina Vučković u vezi sa bivšim fudbalerom, a danas sportskim menadžerom Igorom Kojićem, sinom folk pevača Dragana Kojića Kebe, odjeknula je u regionu kao bomba. Šta domaće estradne ličnosti kažu o tome pročitajte OVDE.
Ipak, ono o čemu se ne govori jeste raskid Igora i poznate glumice Katarine Radivojević, i to tek po upoznavanju mlađanog Kojića i Severine. Naime, kako za PRessSebia.com tvrdi izvor blizak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kojiću, veza između njega i glumice okončana je tek pošto je on upoznao hrvatsku pop pevačicu.
“Katarina i Igor nikada nisu javno govorili o svojoj vezi koja, ruku na srce, i nije bila preterano ozbiljna. Samo njihovi najbliži prijatelji znali su da se viđaju. Svađali su se i mirili više puta, a do definitivnog razlaza došlo je tek kada su se Igor i Severina upoznali”, kaže sagovornik.
Na poziv novinara da prokomentariše ovu priču Katarina je prekinula je vezu ne saslušavši pitanje do kraja.
Igor i Severina se nisu oglašavali.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.