Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAM KO JE OBJAVIO MOJ SNIMAK, SAZNALA SAM PROŠLE GODINE: Seve KONAČNO PROGOVORILA o onome što je video CEO SVET

“Život generalno kažnjava sve nas. Neke pravedno, neke ne. Ali s vremenske distance, uspela sam da se izdignem iznad svega što mi se tad dogodilo. To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe uradila jedna osoba. Znam ko je, saznala sam prošle godine”, rekla je pevačica Severina Kojić (47) aludirajući na The post ZNAM KO JE OBJAVIO MOJ SNIMAK, SAZNALA SAM PROŠLE GODINE: Seve KONAČNO PROGOVORILA o onome što je video CEO SVET appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Aleksandra Mladenović pokazala svoje pravo lice!

Izvor: Svet, 21.Nov.2019, 11:40

Aleksandra Mladenović na svom instagramu izbacila je video snimak bez trunke šminke. Mlada pevačica se može pohvaliti čistim i negovanim lice, a i još lepšim tenom.. SvetSvet.The post Aleksandra Mladenović pokazala svoje pravo lice! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.