ŽENE MU DOŠLE GLAVE: Milan Popović letuje s drugom!

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENE MU DOŠLE GLAVE: Milan Popović letuje s drugom!

Bivši verenik Severine Vučković otputovao s prijateljem na tajlandsko ostrvo Puket

Žene mu došle glave!

Bivši verenik Severine Vučković Milan Popović otputovao je pre nedelju dana na Tajland s drugom! Dok Seve uveliko promoviše novi CD, Milan uživa na egzotičnoj destinaciji, i to bez devojaka.

Iako bi se očekivalo da mu društvo pravi neka zgodna cica, Severina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Marija Karan ili Ana Sakić, Popović se odmara na ostrvu Puket s prijateljem. Ovaj biznismen, u narodu poznat i kao srpski kralj bakra, pored sunčanja i kupanja dane provodi i na masažama, tako da je totalno prepušten uživanju i odmoru.

Milan je smešten u luksuznom hotelu „Bantaj bič rizort & spa“. Noćenje u ovom kompleksu košta od 100 do 1.100 evra. Koliko je Popović iskeširao za ovo uživanje, ne znamo, ali nema sumnje da će se s prijateljem lepo odmoriti.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severininom bivšem žene došle glave: Milan Popović letuje s drugom! (FOTO)

Izvor: S media, 25.Jan.2013

Bivši verenik hrvatske pevačice odlučio je da odmori pa je otputovao na tajlandsko ostrvo Puket. ..Bivši verenik Severine Vučković Milan Popović otputovao je pre nedelju dana na Tajland s drugom! Dok Seve uveliko promoviše novi CD, Milan uživa na egzotičnoj destinaciji, i to bez devojaka...Iako...

Nastavak na S media...

Ovaj put bez ženskog društva: Milan Popović na Tajlandu sa prijateljem (Foto)

Izvor: Svet plus, 25.Jan.2013

Bivši verenik Severine Vučković, biznismen Milan Popović otputovao je pre nedelju dana na Tajland i to ovoga puta u muškom društvu, sa prijateljem.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.