Volela bih da budem Sandra Afrika (?!)

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Volela bih da budem Sandra Afrika (?!)"

Hrvatica Severina Vučković je u emisiji “Ami Dži Šou” prokomentarisala da bi, da nije to što jeste, bila Sandra Afrika na koju se ugledala prilikom snimanja spota za pesmu “Uno momento”, koju je otpevala sa “Ministarkama”.

Samo Seve zna zašto

 

- Bila bih Sandra Afrika. Poslednjim spotom dala sam joj omaž i mnogo mi se sviđa – rekla je Severina, dok je Ognjen bio poprilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iznenađen odgovorom.

 

Tokom emisije, Vučkovićeva je otvorila dušu i požalila se da uvek biva prevarena od strane muškaraca jer ne zna da proceni kada lažu.

 

- Ja sam iskrena osoba, ne znam da lažem i uvek sam ista. Ne znam da procenim kada muškarci lažu, pa zbog toga uglavnom bivam izigrana – požalila se Seve i dodala da najviše uživa u igranju sa sinom, prenosi “Alo”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Severina: Volela bih da budem Sandra Afrika

Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2014

Severina Vučković je otvoreno i bez ikakvog ustručavanja priznala da bi volela da bude Sandra Afrika, na koju se ugledala prilikom snimanja spota za pesmu „Uno momento“, koju je otpevala sa „Ministarkama“...Seve je gostujući u emisiji „Amidži šou“ na Ognjenovo pitanje koja pevačica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.