VAZURA NIJE ZABRINUT ZBOG SEVERINE: Nema osnova za raskid ugovora

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 17:15

VAZURA NIJE ZABRINUT ZBOG SEVERINE: Nema osnova za raskid ugovora

Priznaje dugovanje, ali...

Fudbaler Partizana Ksander Severina preko noći je spakovao stvari i napustio stan koji mu je klub iz Humske iznajmio i otišao iz Srbije.

Pretpostavlja se da je razlog za ovako radikalan potez novac koji klub navodno duguje holandskom internacionalcu na ime bonusa za potpis ugovora.

Generalni direktor Partizana,  Miloš Vazura je u izjavi za Informer, izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Severina nema nijedan osnov da traži raskid ugovora sa crno-belima.

- Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom - poručio je Vazura.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Generalni direktor Partizana tvrdi: Severina nema osnova za raskid ugovora, biće kažnjen ako se ne vrati

Izvor: Danas, 22.Feb.2024

Fudbaler Partizana Ksander Severina napustio je Beograd zbog neisplaćenog novca na ime bonusa za potpis ugovora, ali generalni direktor crno-belih Miloš Vazura tvrdi da Holanđanin nema osnova za raskid ugovora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.