Uoči premijere albuma: Severina obelodanila sve tekstove pesama! (FOTO)

Izvor: S media, 10.Dec.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uoči premijere albuma: Severina obelodanila sve tekstove pesama! (FOTO)

Rešila je da fanovima zagolica maštu, pa je podelila tekstove pesama koji će se naći na novom albumu!

Severina Vučković počastila je sve svoje verne fanove. Na društvenoj mreži je podelila fotografiju na kojoj se nalaze svi tekstovi pesama koje će se naći na njenom novom albumu. Iako je "Italijana" pokupila sve simpatije, pevačica je upitala prijatelje koji tekst im se najviše dopada. Iz ove zbirke sada i vi možete izdvojiti vaš omiljeni tekst.

Izvor: Smedia, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Severina Vučković, Nove pesme, Tekstovi
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nije izdržala: Severina obelodanila sve tekstove pesama! (FOTO)

Izvor: S media, 10.Dec.2012

Rešila je da fanovima zagolica maštu, pa je podelila tekstove pesama koji će se naći na novom albumu! ..Severina Vučković počastila je sve svoje verne fanove. Na društvenoj mreži je podelila fotografiju na kojoj se nalaze delovi tekstova pesama koje će se naći na njenom novom albumu. Iako...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.