Umesto da pati i propada: Seve izgleda sve bolje! (FOTO)

Izvor: S media, 16.Nov.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto da pati i propada: Seve izgleda sve bolje! (FOTO)

Prošla je kroz ljubavni brodolom, ali ne da se!

"Jer još trava nije nikla tamo gde je stala njena štikla"... Otpevala je svojevremeno Severina Vučković.

Da je to zaista tako, pokazala je i nakon raskida s Milan Popovićem. I dok su mnogi mislili da će patiti i propasti, Seve se uzdigla, i morate priznati, kako koja fotografija stiže do medija, svi se slažu u jednom-nikada nije bolje izgledala. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

A u čemu je tajna njenog izgleda?

- Haljine su moj omiljeni odeveni predmet, a posebno duge večernje haljine. Znam da se kaže kako haljine ženama pomažu da se osećaju ženstvenije, ali ja mislim da ženstvenost dolazi iznutra bez obzira na to imali haljinu, vreću ili triko na sebi, rekla je Severina.

A da njene riječi imaju smisla, pokazuje i njen prvi nastup nakon porođaja kada je bilo primetno da joj je ostao pokoji kilogram viška. Ali, Severina je i tada bila veoma seksi.

- Mislim da debljina ili mršavost apsolutno ne utiču na ženstvenost i izgled, a ni na sve ono što nosimo u sebi. To je sve samo spoljašnost. Lepo je imati lepu haljinu, lepo dovesti liniju u red, ali mislim da to nije previše važno. Za ženu je najvažnije da je iznutra dobro, odnosno da je ona dobro, onda je i sve oko nje dobro.

Dok o krahu veze s Milanom Popovićem ne želi da govori, vrlo rado i s velikim osmehom na licu priča o sinu Aleksandru.

- On sad već polako počinje da hoda. Fazu puzanja smo prošli, a sad nas čekaju njegovi prvi koraci. Divan je, stvarno je divno dete. Mogu reći da sam stvarno srećna, iskreno je priznala Severina.

OVDE pogledajte koliko je zanosna.

Izvor: Smedia/Tportal.hr, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Severina Vučković, Raskid, Milan Popović, Tajna dobrog izgleda

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Umesto da pati i propada: Severina izgleda sve bolje!

Izvor: medio.rs, 16.Nov.2012

Prošla je kroz ljubavni brodolom, ali ne da se!

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.