Trudna Severina oduševila Bečejce

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna Severina oduševila Bečejce

Trudna Severina Vučković (39) oduševila je više od 50.000 ljudi na koncertu u nedelju uveče kojim je završena četvordnevna proslava Velike Gospojine u Bečeju.

Atraktivna Splićanka igrala je i pevala na Tiskom keju, dok je iz prvih redova na nju pazio verenik Milan Popović. Tokom četiri dana proslave u Bečeju su gostovali Željko Joksimović, koji je okupio 40.000 ljudi, a koji je imao još jedan razlog za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << slavlje.

- Moja ćerka je rođena 29. avgusta i ove godine napunila je 16 godina. Zbog toga Gospojinski dani su vezani za moje najlepše trenutke u životu - rekao je Joksimović.

Boravak i koncert u Novom Bečeju Plavi orkestar je iskoristio da snimi spot za pesmu "Revolucija", a kao statisti u spotu će se pojaviti više od 50.000 ljudi.

- Kada kažem revolucija se diže, vi mi pomozite tako što ćete u tom trenutku dići ruke - komandovao je sa scene Saša Lošić.

Pre njihovog nastupa koncert je održala i Crvena jabuka, a pevač Dražen Žerić Žera priznao je da je to bio jedan od najboljih koncerata ovog benda u poslednje vreme.

Pored muzike, posetioci su uživali i u drugim zabavnim sadržajima, a najpopularnija je bila igra "Gađajte predsednika" u kojoj su građani sa balonima napunjenim vodom gađali predsednika opštine Milivoja Vrebalova, a prikupljeni novac biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Milivoje Vrebalov, predsednik opštine Novi Bečej, uručio je Severini ključeve od apartmana koji nosi njeno ime. Od sada će to i zvanično biti njen apartan, a u spomen na njen hit "Moja štikla" u sobi će biti njene cipele sa visokom štiklom, fotografije i delovi scenske garderobe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.