Tajči: Severina? Rozga? Ne bih komentarisala (video)

Izvor: 011vodič.com, 14.Nov.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajči: Severina? Rozga? Ne bih komentarisala (video)

 

Tatjana Kameron, poznatija kao Tajči, na svom kanalu na Jutjubu emituje šou Waking up in America.
U toj emisiji su brojni uspešni Amerikanci otvorili svoju dušu, a ona je za RTL televiziju otkrila koliko na nju utiču kritike.
“Pre nekoliko godina umelo je da me zaboli, ali onda sam shvatila da nam to pomaže da rastemo. Shvatila sam da su negativni komentari zapravo odraz kritičara, a ne onog koji se kritikuje”, izjavila je Tajči.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> I njeni sinovi, 13- godišnji Dante, 12-godišnji Evan i 9-godišnji Blejz, krenuli su majčinim umetničkim stopama.
“Moj najstariji sin Dante uči montažu i film, Evan je u školskom orkestru i svira perkusije, a Blejz igra u mjuziklima”, pohvalila se nekadašnja mezimica Jugoslavije.
Svoje naslednice Severinu i Jelenu Rozgu ne sluša.
“Na žalost ne pratim tu vrstu muzike, tako da ih ne bih komentarisala”, zaključila je Tajči.
width=”640″ height=”480″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>


#svet
The post Tajči: Severina? Rozga? Ne bih komentarisala (video) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajči: Severina? Rozga? Ne bih komentarisala (video)

Izvor: Scandal.rs, 14.Nov.2015

Tatjana Kameron, poznatija kao Tajči, na svom kanalu na Jutjubu emituje šou Waking up in America...U toj emisiji su brojni uspešni Amerikanci otvorili svoju dušu, a ona je za RTL televiziju otkrila koliko na nju utiču kritike...“Pre nekoliko godina umelo je da me zaboli, ali onda sam shvatila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.