TERA PO SVOM Severina je uradila nesto sto ce razbesneti Milana Popovica

Izvor: medio.rs, 06.Maj.2017, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERA PO SVOM Severina je uradila nesto sto ce razbesneti Milana Popovica

Severina Kojić izgleda baš voli da kontrira bivšem partneru i ocu njenog deteta Aleksandra, Milanu Popoviću.

Iako joj je biznismen nekoliko puta govorio i zamolio je da na društvenim mrežama ne eksponira njihovo zajedničko dete, čak pripretio i tužbama, a potom ih i podneo, pevačica i dalje tera po svom.

Ne pada joj na pamet da zaštiti sina i da podrži želju njegovog oca da mališan raste van Instagram zajednice koja gotovo, sudeći po majčinom profilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << zna od toga šta je mali Aleksandar jeo, do toga gde je bio i sa kim se družio.

Istina je da je Severinin suprug, Igor Kojić prestao sa objavljivanjima slika mališana, ali Severina, koja je pritom majka dečaku, ne prestaje.

Ovaj potez sigurno će ponovo razbesneti Milana koji sa devojkom čeka drugo dete.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.