Severina zbog rekorda tuče glavom o zid!

Izvor: Svet, 28.Okt.2014, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina zbog rekorda tuče glavom o zid!

Severina Vučković i Saša Matić predstavili su pre nekoliko dana pesmu i spot za duet “More tuge”, koja je već doživela uspeh.
Severina je oduševljena uspehom, što je i objavila na svom Fejsbuk profilu.
Ne znam šta da kažem… Idem tući glavom o zid (od sreće, ovaj put). Pre toga, čestitam Saši Matiću i Žući na prekrasnoj pesmi koju su napisali. Veliki uspeh. Hvala mojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << publici, svim ljudima koji su mi juče slali čestitke i hvala SFC-u. Bez vas, teško…“, napisala je Severina.


Autor: Life Content
Foto: Promo
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina: Idem tući glavom o zid!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2014

Idem tući glavom o zid (od sreće, ovaj put). Pre toga, čestitam Saši Matiću i Žući na prekrasnoj pesmi koju su napisali. Veliki uspeh, napisala je pevačica na svojoj Fejsbuk stranici..Severina Vučković i Saša Matić pre nekoliko dana predstavili su novu pesmu "More tuge" koja je za samo nekoliko...

Nastavak na Kurir...

DVA MILIONA PREGLEDA ZA ČETIRI DANA! Ovaj spot je postavio balkanski rekord (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2014, 14:49

- Idem tući glavom o zid - od sreće, ovaj put - rekla je Severina kad je videla koliko se gleda spot za duet sa Sašom Matićem "More tuge"..Spot za duetsku baladu Severine i Saše Matića “More tuge” obara Jutjub rekorde. Za samo četiri dana pregledan je dva miliona puta, i nema sumnje da će...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.