Severina zaplakala na nastupu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina zaplakala na nastupu! VIDEO

Severina Koji nastupila je prethodne noći u Splitu na kome je proslavila i svoj 45. rođendan, ali je i pokazala da su joj sinoć emocije bile veoma jake, jer je uspela i da se rasplače.

Naime, popularna hrvatska pevačica na društvenoj mreži Instagram, postavila je snimak sa sinoćnjge nastupa u Splitu, na kome je na kraju izvođenja pesme, izgovarala molitvu i ujednom trenuku zaplakala, a publika je njene suze >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nagradila gromoglasnim aplauzom i vriskom. U publici Severinu su bodrili sin Aleksandar i suprug Igor.

Hvala Splite moj, bila je to Naša bila štorija. Hvala @goran_karan_official, @giuliano_djanic, @danijelamartinovicofficial... Vidimo se 11.05. u Zagrebu ❤️ #nasabilastorija #gripe #split #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Apr 22, 2017 at 7:22am PDT

Kad bi ruke sklopila, za njeg' sam se molila 🙏🏻 #nasabilastorija #gripe #split #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Apr 22, 2017 at 10:53am PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.