Severina zapalila Zadar!

Izvor: S media, 31.Jul.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina "zapalila" Zadar!

Pevačica Severina Vučković, sve prisutne na "Ponto festivalu" u Zadru, oduševila je kako samo ona ume, zapaljivim i izazovnim nastupom.

Severina Vučković je sinoć pevala u Zadru na "Ponton festivalu". Pevačica je na nastup došla u okviru svoje letnje turneje, a publiku je zabavila sebi svojstvenim nastupom u izazovnom izdanju.

Severina: Bila sam u depresiji zbog porno snimka!

Severina i Željko nastupaju u Bečeju

Severina: A gde je Milan?!

Oko 800 posetilaca s njom je uglas pevalo nove i stare hitove. Slike možete pogledato OVDE.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan dovezao Seve na nastup gliserom

Izvor: Blic, 01.Avg.2011, 10:10

Ovog leta Severina vredno radi koncerte na jadranskom moru. Nedavno je nastupila u hrvatskom gradu Zadru u okviru “Ponton festivala” i održala odličan koncert. Na nastup Severina je stigla gliserom koji je vozio Milan Popović, popela se na binu i zapevala svoje hitove..Dobro raspoložena Severina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.