Severina zapalila Vršac

Izvor: Dzungla.org, 15.Sep.2012, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina zapalila Vršac

Dugoočekivani koncert pred više od 15.000 prisutnih. Na binu došla direktno iz Beograda i nije boravila u Popovićevom hotelu „Vila Breg“

DugooČekivani koncert Severine u Vršcu oduševio je više od 15.000 Vrščana i njihovih gostiju, koji su se u petak uveče okupili oko bine na Gradskom trgu, na otvaranju 55. manifestacije „Dani berbe grožđa“.
Pre početka nezapamćeno veliki broj ljudi je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ushićenjem uzvikivao pevačicino ime, koja je uz zvuke svog velikog hita „Bred Pit“ istrčala na binu u srebrno-crnoj haljini i za tili čas podigla masu na noge.

Koncert je trajao dva sata, bez pauze, a osim svojih pesama Seve je pevala i pesme „Garavog sokaka“ i Đorđa Balaševića. Naravno, koncert nije mogao da prođe bez najnovijeg hita „Italijana“.
- Nisam ni znala da znate moje pesme. Mislila sam da ste došli da vidite šta sam obukla i kakva mi je frizura – rekla je Seve, oduševljena što su se njene pesme pevale uglas.
 
Tokom spektakularnog nastupa publici je bacila deo dekorativne odeće i šaljivo rekla da je to sve što će to veče skinuti sa sebe.

Na kraju je konstatovala da joj je ovo bio jedan od najboljih koncerata u karijeri.
- Ovih dana sam čitala u novinama koliko naš nastup košta. Ne košta ništa. Čak bismo mi morali da platimo za ovaj predivan osećaj koji ste nam pružili. I nisam ni zbog koga došla ovde, već isključivo zbog vas – dodala je pevačica.
U prevelikoj gužvi nismo uočili Severininog partnera Milana Popovića, koji je rodom iz Vršca, ali smo saznali da je pevačica na binu došla direktno iz Beograda, i da nije boravila u Popovićevom hotelu „Vila Breg“.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.