Severina u nečijem dnevnom  boravku?!

Izvor: S media, 10.Okt.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina u nečijem dnevnom boravku?!

Svi koji su ikada poželeli pevačicu Severinu u svom dnevnom boravku imaće priliku da im ona zapeva u istom. Ostvarenje sna za mnoge, omogućio je jedan radio u Hrvatskoj.

Onaj ko dokaže da je dovoljno veliki Severinin fan, radio će mu prirediti koncert omiljene pevačice, u udobnosti njegovog dnevnog boravka. Za ovakav događaj nije potrebno imati mnogo novca već samo biti najveći fan!

Svi bi u Severinin krevet! (FOTO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Severina i Nataša ispalile Marijanu!

Seve dobila apartman u Novom Bečeju

Slušaoci imaju nedelju dana da dokažu ko je najveći obožavalac. Mogu to da pokažu kako god požele, mogu da pišu pisma, da snimaju video, šalju fotografije, sve od navedenog ili nešto sasvim originalno. Severina će u stan odabranog srećnika ušetati 20. oktobra, a nedelja dana uoči koncerta biće posvećena pripremama. Ceo grad njenog najvećeg fana će se oblepiti plakatima, a u njegovom dnevnom boravku će biti crveni tepih, lajt šou i vatromet, piše Tportal.hr.

Pobednika će proglasiti upravo Severina. Nekome će se baš posrećiti...

Pogledajte OVDE kada se Seve udala.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina u nečijem dnevnom boravku?!

Izvor: medio.rs, 10.Okt.2011

Svi koji su ikada poželeli pevačicu Severinu u svom dnevnom boravku imaće priliku da im ona zapeva u istom. Ostvarenje sna za mnoge, omogućio je jedan radio u Hrvatskoj.

Nastavak na medio.rs...

Severina u vašem domu: Privatni koncert za najvećeg fana!

Izvor: Scandal.rs, 11.Okt.2011, 13:48

Svi koji su ikada poželeli pevačicu Severinu u svom dnevnom boravku imaće priliku da im upravo ona zapeva u istom. Ostvarenje sna za mnoge, omogućio je jedan radio u Hrvatskoj. Onaj ko dokaže da je dovoljno veliki Severinin fan, radio će mu prirediti koncert omiljene pevačice, u udobnosti njegovog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.