Severina traži novog sudiju u sporu sa Milanom, jer stari pije kafu sa njegovim advokatom

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina traži novog sudiju u sporu sa Milanom, jer stari pije kafu sa njegovim advokatom

Pevačica Severina Vučković podnela je zahtev da se Ivan Turudić kao sudija izuzme is spora za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koji na sudu vodi s Milanom Popovićem, piše "Novi list"

Predsednik Županijskog suda u Zagrebu istovremeno je i sudija u sporu oko starateljstva nad dvogodišnjim Aleksandrom koji Severina (42) vodi s Milanom Popovićem (49). Pevačica je, piše "Novi list", zatražila izuzeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ivana Turudića sa slučaja.

Turudić, stoji u Severininom zahtevu, s Milanovim advokatom, Ljubom Pavasovićem Viskovićem, svaki dan pije kafu.

Uz Turudićevo izuzeće, Severina je zatražila i izuzeće predsednice Općinskog građanskog suda u Zagrebu, Mirele Mijoč. Severina ne želi da u postupku učestvuje sudija koja je donela prvostepenu presudu u parnici za starateljstvo i alimentaciju između nje i "kralja bakra".

Druga strana Severinine zahteve navodno opisuje kao suvišne. Ističu kako Turudić i Pavasović Visković već godinama ne komuniciraju privatno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Severina traži novog sudiju, jer sadašnji pije kafu sa Milanovim advokatom!

Izvor: Svet, 31.Jan.2015

Severina Vučković podnela je zahtev da se Ivan Turudić kao sudija izuzme is spora za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koji na sudu vodi s Milanom Popovićem, piše “Novi list”.. Turudić, stoji u Severininom zahtevu, s Milanovim advokatom, Ljubom Pavasovićem Viskovićem, svaki dan pije kafu.. Uz...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.