Severina snima novi spot! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina snima novi spot! VIDEO

Popularna Severina izbacila je na društvenoj mreži Instagram video snimak u kome se vide kadrovi sa snimanja novog spota i tom prilikom zahvalila se na 600. hiljada fanova na toj mreži. Ovaj spot za novu pesmu biće samo uvod u novi cd, na kojem Seve vredno radi. Ako je suditi po kadrovima koji se vide u objavljenom snimku, nema sumnje da će ovo biti jedan od najzanimljivih i najprovokativnijih Severinih spotova.

Sretna sam jer se ljubav ljubavlju vraća. Za 10 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ulazimo u studio, gdje s puno ljubavi radimo album kao poklon za vas... Hvala vam ❤ #facebook #instagram #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Видео запис корисника Severina Kojic (@severina) дана 17. Нов 2016. у 1:57 PST

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.