Stanija Dobrojević: Napornim treninzima do savršene guze (Video)

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2014, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija Dobrojević: Napornim treninzima do savršene guze (Video)

Stanija Dobrojević posvetila je mnogo vremena i truda kako bi usavršila svoj izgled, a iako su se njeni napori isplatili starleta i dalje svakodnevno vežba. Stanija Dobrojević vrućom fotografijom proslavila veliki uspeh: 100.000 pratilaca na Instagramu! (Foto) Ovog puta, Stanija je na svoj Instagram profil okačila video na kome se vidi kako zateže guzu napornim vežbama u teretani. Atraktivna starleta uspela je da svoju liniju dovede do savršenstva, a da izgleda bolje nego ikad govore i fotografije koje svakodnevno postavlja na društvene mreže.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Severina seksi selfijem pozdravila fanove iz kreveta! (Foto)

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2014, 16:25

Jedna od najvećih zvezda regiona, Severina Vučković, nakon što je otvorila profil na Instagramu, svakodnevno putem popularne društvene mreže obraduje svoje fanove po jednom novom provokativnom fotografijom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.