Severina se obratila emotivnom porukom: Ja sam samo majka! FOTO

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina se obratila emotivnom porukom: Ja sam samo majka! FOTO

U poslednjih nekoliko dana velika prašina se podigla oko toga da je Severina Kojić izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Iako je njen menadžer demantovao ovakve navode, pojavile su se brojne poruke podrške popularnoj pevačici, a među prvima se oglasio Severinin suprug Igor, koji je napiso odlomak iz knjige "Bekstedž".

Nakon Igora i sama Severina ostavila je emotivnu poruku, kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je dirnula mnoge: "Drage majke i očevi, bake, dede, tete, strine, stričevi i svi dobri ljudi koji ste se sami i dobrovoljno uključili u ovu priču, želim zahvaliti na bezuslovnoj potpori i podršci. Hvala na ovim prekrasnim fotografijama. Hvala mom dragom Đorđu Balaševiću na ovoj pesmi. Nisam Severina, samo sam mama", napisala je u opisu video snimka svoje interpretacije "Uspavanke za dečaka" Đorđa Balaševića.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.