Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina sa svekrvom posjetila Mostar

Početkom ove sedmice Severina je sa svojim svekrom folk pjevačem Draganom Kojićem Kebom i njegovom suprugom Oljom posjetila Mostar.

Oni su, kako to većina posjetitelja ovog hercegovačkog grada radi, svratili i do Goranaca gdje se nalaze restorani s bogatom gastronomskom ponudom.

Tako je na Uskrsni ponedjeljak Gorance posjetila najpoznatija balkanska pjevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Severina Kojić koja je bila u pratnji sa svojim suprugom Igorom i njegovim roditeljima.

Podsjetimo, kako je Kebina supruga Olja rođena u Mostaru, kao i Severinin suprug Igor pa se pretpostavlja da su Uskrs proveli s rodbinom u Ilićima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.