Severina raznežila sve stihovima koje je posvetila najvažnijoj osobi u životu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Jun.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina raznežila sve stihovima koje je posvetila najvažnijoj osobi u životu! VIDEO

Popularna hrvatska pevačica Severina Kojić raznežila je svoje pratioce na društvenoj mreži instagram videom koji je posvetila najvažnijoj osobi u svom životu.

Severina je odlučila da svom sinu pokaže koliko ga voli i koliko joj znači, te je na instagramu objavila video klip u kom se smenjuju njihove zajedničke fotografije, a u pozadini ona peva stihove pesme "Uspavanka za dečaka" kantautora Đoleta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Balaševića. Ona je u opisu ovog predivnog videa napisala:"...al' ti slutiš otkud bore, trunje se u oku diglo, olujno je tamo gore, di nas nije puno stiglo..." Ova objava je za kratko vreme pregledana preko 48 hiljada puta, a bilo je i puno komentara njenih fanova koji su oduševljeni ovim gestom.

Pogledajte kako to izgleda

"...al' ti slutiš otkud bore, trunje se u oku diglo, olujno je tamo gore, di nas nije puno stiglo..." #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A video posted by Severina Kojić (@severina) on Jun 2, 2016 at 3:41am PDT

  

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.