Severina prima pravoslavnu veru?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2011, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina prima pravoslavnu veru?

Pravoslavlje dolazi s juga! Ovu pesmu mogla bi da peva Severina Vučković dok na Kipru izgovara sudbonosno "da“ srpskom biznismenu Milanu Popoviću.

Kako "Kurir" saznaje, budući supružnici trebalo bi da se venčaju u pravoslavnoj crkvi na pomenutom ostrvu, što bi značilo da srećna mlada prihvata pravoslavlje kao svoju novu veru.

- Seve i Milan već mesecima razmatraju sve mogućnosti za venčanje kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne bi "uvredili“ srpsku, odnosno hrvatsku stranu. Zbog toga su došli na ideju da se venčaju u kiparskoj crkvi, koja je neutralna teritorija, a gde živi mladoženjina porodica. Međutim, jedini problem je to što je crkva pravoslavna, pa bi pevačica barem simbolično morala da prihvati pravoslavlje kao svoju veru - kaže izvor "Kurira" blizak poznatom paru.

Ostaje nepoznanica kako će na sve ovo reagovati Severinini zemljaci, iako je svima jasno da se pevačica ne bavi preterano reakcijama javnosti.

Inače, Milan Popović je već bio gost u Severininom rodnom gradu Splitu, gde je imao priliku da upozna pevačicinu rodbinu.

Na pitanje da li će se udati na Kipru, kratko je odgovorila da su to "privatne stvari“, dok njen budući muž nije bio dostupan za komentar.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.