Severina podetinjila!

Izvor: Poznati.info, 14.Jan.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina podetinjila!

Severina Vučković odmor provodi u austrijskom skijalištu Nasfeld, a svoje obožavaoce redovno obraduje novim fotografijama.

Njoj zima ne može ništa, Severina (Instagram) Ovoga puta je na svoj Instagram nalog postavila fotografiju iz bazena sa toplom vodom. Međutim, ništa ne bi bilo čudno da se bazen ne nalazi na otvorenom.

Ona je danas postavila i fotografiju sa sankanja, gde sedi upravo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << sankama sa svojim sinom, ispod koje je napisala: “Ne prestajemo se igrati zato što starimo, starimo zato što smo se prestali igrati.“ – G.B. Shaw

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.