Severina planira odmor sa Milanom

Izvor: Mondo, 22.Jun.2013, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina planira odmor sa Milanom

Hrvatska pevačica i njen suprug, srpski privrednik Milan Popović ponovo su "u mirnim vodama".

Zajedno su, nisu zajedno, njene suze u jednoj popularnoj srpskoj tv emisiji i priznanje da su se pomirili.

Između hrvatske pevačice Severine i njenog nevenčanog partnera, srpskog "kralja bakra" Milana Popovića u poslednje vreme ponovo "cvetaju ruže".

Da je to tako potvrdila je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Severina, koja je zagrebačkom "Večernjem listu" rekla da planiraju odmor kao srećna porodica, sa jednoipogodišnjim sinčićem Aleksandrom.

"Prvi deo leta biće u znaku odmora, ali ceo avgust nastupam. Imam dogovoreno već 10, 12 koncerata. Posle toga opet ću na odmor", kaže "Seve".

Na konstataciju pevačice da mali Aleksandar voli vodu i more, bilo joj je postavljeno pitanje da li to znači da je od mame nasledio dalmatinske gene?

"Svakako je nasledio i moje gene, ali i ćaćine jer i Milan obožava da bude na moru. Nas troje ćemo uživati ovog leta", odgovorila je Splićanka.

Na jesen planira da nastavi turneju "Dobrodošao u klub", koncertima u Sarajevu i Splitu, a do tada će objaviti i spot za pesmu "Kamen oko vrata" koji će biti napravljen od isečaka sa zagrebačkog koncerta.

(MONDO - foto: MONDO/Petar Stojanović)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Severina i Milan zajedno idu na odmor!

Izvor: Poznati.info, 23.Jun.2013, 12:57

Hrvatska pevačica i njen suprug, srpski privrednik Milan Popović ponovo su “u mirnim vodama”...Uživaće ovoga leta na moru: Severina, Milan i mali Aleksandar | Foto: AVAZ

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.