Severina pazarila venčanicu

Izvor: Blic, 01.Sep.2009, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina pazarila venčanicu

Severina Vučković, seksepilna hrvatska pevačica koja je nedavno objavila veridbu sa biznismenom Slavkom Šainovićem, odlučila je da se uda u venčanici srpskog kreatora Zvonka Markovića. Zvonko je Severini napravio nekoliko haljina za nastupe, ali kada je ugledala tu "pravu”, Severina je uzdahnula: "A ne, ovo nećemo da koristimo za nastup, ovo je moja venčanica.” Venčanica je odložena u sef i čeka, a Seve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi trebalo da se uda do kraja godine.

- Venčanica je u početku bila haljina namenjena za nastup. Ali, kada ju je Severina probala i videla kako joj stoji, odlučila je da u njoj izgovori sudbonosno "da”. Samo je uzviknula: "Ovo je ta haljina, ovo će biti moja venčanica” - počinje priču za "Blic” popularni kreator Zvonko Marković i objašnjava da je venčanica sada na skrivenom mestu, daleko od očiju javnosti.

- Venčanicu čuvamo u sefu - pomalo je zagonetan Zvonko koji objašnjava da je haljina veoma smerna, ali da ističe Severinine grudi.

- Haljina je bele boje, jednostavna, "sirena” forme, sa čipkanim aplikacijama preko grudi i kristalima. Svedena je, potpuno u Severininom stilu. Ne otkriva noge, dakle sužava se do kolena, potom širi do zemlje, otkriva njen božanstveni dekolte i prelepa leđa - objašnjava Zvonko, a na pitanje da li zna tačan datum kada će Severina doći po venčanicu, sa smeškom na licu ističe:

- Znam da je Severina žena od ukusa i ne sumnjam da će doći sa pravim mladoženjom, ali mislim da ne bi trebalo žuriti.

Severina je svog verenika Slavka Šainovića upoznala prošle godine na Krku. Par je nakon kraćeg druženja započeo ljubavnu vezu i od tada su postali nerazdvojni. Iako su se oboje na početku trudili da sakriju svoju romansu, osećanja su prevagnula, a Severina je krajem godine otkrila da joj je najlepši trenutak iz 2008. upravo bio onaj kad je upoznala Slavka. Početkom godine Severina se preselila u Slavkom dom, a u maju je tokom koncerta u Splitu, ponesena pesmom i dobrom atmosferom, publici otkrila da se verila, te da će se uskoro i udati.

Severina je nedavno u intervjuu za "Blic” ispričala da se još nije odlučila za datum, ali da je to najmanje bitno.

- Ne znam kada se udajem (smeh). Mislim da to nije ni važno. Ljudi bi trebalo da žive u skladu, sreći i zadovoljstvu i to se meni sada događa. Ja sam veoma srećna! - ispričala je Severina, objašnjavajući da je najvažnije to što se lepo oseća uz Slavka, te da bi uskoro volela da postane majka.

- To sve ide uz ovu priču o veridbi, tako da, iskreno, super će biti videti male Severine - objasnila je lepa pevačica.

Šou u "Areni”

Severina će 17. oktobra u "Areni” po prvi put održati koncert u Beogradu, a specijalni gost će joj biti Goran Bregović, s kojim je sarađivala na poslednjem albumu "Zdravo, Marijo”. Ulaznice za fan zonu koncerta puštene su u prodaju pre nekoliko dana po ceni od 2.500 dinara, dok se ulaznice po ceni od 1.500 dinara i 2.000 dinara mogu naći na biletarnici "Arene”, kao i na prodajnim mestima "Bilet servisa” i "Eventim”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.