Izvor: Luftika.rs, 29.Apr.2023, 15:11

Severina pala na nastupu pa se šmekerski našalila na svoj račun: „Ovako svaki put hoću malo da se odmorim na bini“ (VIDEO)

Severini se dogodila nezgoda za vreme nastupa u zagrebačkoj Laubi. Pevačica je, naime, tokom izvođenja koreografije pala.
– Imala sam koreografiju da se bacim u publiku, ali koreografija se desila nešto ranije… Zapravo, ja ovako svaki put kad hoću malo odmorit’ na bini…“, našalila se Severina na svoj račun uz snimku pada.
Nakon što je završila na podu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Severina je počela da se smeje te je nastavila sa svirkom.
– Ovo se moralo večeras desiti, gde ste mi, jeste još na nogama, obratila se publici.








View this post on Instagram


















A post shared by Severina (@severina)


Inače, Severinin nastup bio je organizovan povodom dolaska HELLO! magazina na hrvatsko tržište. Na crveni tepih je stigla u sada već kultnoj haljini u kojoj se 2012. godine pojavila na dodjeli nagrada u Beogradu. Neki su tada Severinin „look“ nazvali „najhrabrijim izdanjem godine“. Haljinu je dizajnirala Matija Vuica.
Izvor: Index.hr
Severina objavila fotku sa zgodnim muškarcem pa izazvala pometnju: Ovaj ti je top! (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Severina usred nastupa završila na zadnjici: "Ja ovako kad hoću malo da odmorim" VIDEO

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 07:13

Nije prva kojoj se to dogodilo, a sigurno neće biti ni poslednja koja je pala na sceni za vreme koncerta. Naime, Severina se na svom nastupu u jednom trenutku plešući saplela i završila na podu, na srećum bez ikakvih posledica..."Imala sam koreografiju da se bacim u publiku, ali koreografija se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.