Severina usred nastupa završila na zadnjici: Ja ovako kad hoću malo da odmorim VIDEO

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 07:13

Severina usred nastupa završila na zadnjici: "Ja ovako kad hoću malo da odmorim" VIDEO

Nije prva kojoj se to dogodilo, a sigurno neće biti ni poslednja koja je pala na sceni za vreme koncerta. Naime, Severina se na svom nastupu u jednom trenutku plešući saplela i završila na podu, na srećum bez ikakvih posledica.

"Imala sam koreografiju da se bacim u publiku, ali koreografija se desila nešto ranije... Zapravo, ja ovako svaki put kad hoću malo odmorit‘ na bini...", našalila se pevačica na svoj račun uz snimak tog pada koju je podelila s 1,3 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pratilaca na svom Instagramu. Među komentatorima se javila i Ella Dvornik koja se duhovito nadovezala na Severininu objavu: "Dobro, štikla je čitava".

Inače, Severina se vrlo brzo pribrala od iznenađenja nakon što se našla na podu, pa je nastavila nastup sedeći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.