Severina ovako čestita 8. mart

Izvor: Tracara.com, 08.Mar.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina ovako čestita 8. mart

Severina (foto: Instagram) Severina je povodom 8. marta čestitala svim ženama ovaj praznik. Na svom Instagram profilu je ostavila sledeću poruku: “Najveću podršku i najlepše komplimente kroz život sam dobivala od žena. S tim ženama sam postala prijateljica i od njih naučila da se žene trebaju bodriti, podržavata i jedna drugoj biti oslonac. Nema veće sreće nego znati da te vole žene i da u tebi gledaju prijateljicu. Sretan vam Naš dan!” I mi Severini i ostalim čitateljkama želimo srećan 8. mart.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ovako su slavne dame čestitale 8. mart na Instagramu

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Mar.2016, 11:15

Međunarodni dan žena, 8. mart, obeležen je juče, a tom prilikom istakli smo i neke najlepše i emotivnije trenutke slavnih… Foto: Instagram Čestitke, pesmice i sećanja, na svojim Instagram profilima podelile se naše poznate dame a mi i ovom prilikom želimo da, budu jedne od najvoljenijih žena,...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.