Severina objavila dosad NEVIĐENU fotografiju sa sinom: Nikom nije promakao DETALJ od 1600 evra! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 11:16

Severina objavila dosad NEVIĐENU fotografiju sa sinom: Nikom nije promakao DETALJ od 1600 evra! (FOTO)

Ljubav.

 Pevačica Severina Kojić posebnu pažnju javnosti privlači ovih dana zbog navodne krize u braku sa Igorom Kojićem, ali se ona ne obazire mnogo na sve to te je na Instagramu objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom koja je nastala 2017. godine u Splitu.

 - Jugo... prosinac 2017 - napisala je kratko Severina uz fotografiju na kojoj sinu popravlja kaputić. Na fotografiji Severina nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čizme s potpisom modne kuće Balenciaga koje navodno koštaju oko 1600 evra.

Jugo... prosinac 2017. #tb #split #hometown #jugo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on May 12, 2020 at 3:41am PDT

- Koliko slatkoće na jednoj fotografiji, - Ljubav najjača, najiskrenija, neraskidiva - samo su neki od komentara mnogobrojnih Severininih pratilaca koje je raznežila ova fotografija.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POHVALILA SE! Karleuša POKAZALA LUKSUZNU VILU od 2.500.000 evra! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020

Sve puca od luksuza....Jelena Karleuša pokazala je svoj novi dom, vilu na Dedinju koja je nekada pripadala fudbaleru Draganu Stojkoviću Piksiju...Pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi kuća, a u opisu je napisala:..- Moja nova kuća!..Prema pričama, ovo je jedna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.