Severina napravila od sina katolika

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina napravila od sina katolika

U župnoj crkvi Srca Isusova na Zametu koja ove godine obeležava stotu godišnjicu postojanja je kršten Aleksandar Popović, sin pevačice Severine Vučković i srpskog "kralja bakra" Milana Popovića.

Severina i izabranik njenog srca Milan Popović  

Vest da je popularna pevačica za krštenje sina odabrala upravo Rijeku, polako je  počela da širi gradom na Rječini.

 

Iako pevačica nije potvrdila ovu informaciju, Novi list >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz pouzdanih izvora saznaje da je obred krštenja održan u najstrožoj tajnosti u utorak u 16 časova.

 

Zašto je Severina krštenje, ako ga j euopšte bilo, sakrila od javnosti, ostaje da saznamo.

 

Do tad uživajte u njenom najvećem hitu ove godine:

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal: Severina krstila sina bez Milanovog odobrenja?

Izvor: CrveniTepih.com, 04.Okt.2012

Sin hrvatske pevačice i Milana Popovića kršten je prekjuče u crkvi “Srca Isusova” na Zametu, u Rijeci, daleko od očiju javnosti. Vest da je popularna pevačica za kršetnje sina odabrala upravo Rijeku juče se polako pročula po gradu. Novi list je iz pouzdanih izvora saznao da je krštenje...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.