Severina na Fejsbuku kao strip junak

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina na Fejsbuku kao strip junak

Severina je na društvenoj mreži Fejsbuk premašila brojku od 200 hiljada obožavalaca, a tamo je predstavila i seriju prerađenih fotografija, na kojima izgleda kao junakinja akcionog stripa...

Pre nekoliko nedelja, na Fejsbuku je premašena i brojka od 200 hiljada obožavalaca, pa je Severina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odlučila da iznenaditi svoje fanove.

U prvom delu iznenađenja predstavljene su obrađene fotografije Viktora Drage, koje je specijalno za ovu priliku obradio i oslikao Juraj Zigman, proslavljeni hrvatski dizajner iz Kostrene sa kojim je Severina intenzivnije počela da sarađuje u poslednje vreme.

Kostim sa revijalnog nastupa na Dori 2011, kao i haljine i ostali kostimi u kojima je Severina snimila spot za pesmu "Bred Pit", samo su početak divne saradnje i prijateljstva između Severine i Zigmana.

Drugi deo iznenađenja trebao bi da bude objavljen sredinom, odnosno krajem ovog meseca, a više o svemu saznaćemo u danima koji slede, upravo putem Severinine službene Fejsbuk stranice www.facebook.com/severina.

Povezane vesti: Rijana završila na infuziji, slike okačila na "tviteru" Majka Milana Popovića: Severina je slatka i draga Šta najviše brine čitaoce "Blica": Pare, pare i pare (i još ponešto)

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina kao strip junak! (FOTO)

Izvor: S media, 02.Nov.2011

Severina je iznenadila svoje fanove tako što je na Fejsbuku postavila fotografije na kojima je ona strip junak...Pre nekoliko nedelja, na Severininom Fejsbuku je premašena i brojka od 200 hiljada obožavalaca, pa je pevačica odlučila nekako da im uzvrati...Moja snajka Severina je slatka i prijatna!..Pročitajte...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.