Severina krstila sina u katoličkoj crkvi

Izvor: NaDlanu.com, 04.Okt.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina krstila sina u katoličkoj crkvi

Posle dosta razmišljanja Severina je, ipak, odlučila da krsti sina u katoličkoj crkvi. Sin Severine Vučković i srpskog "kralja bakra" Milana Popovića kršten je u župnoj crkvi Srca Isusova na Zametu u Rijeci.

Vest da je popularna pevačica za krštenje sina odabrala upravo Rijeku, juče se polako počela da širi gradom na Rječini, piše "Kurir".Severina >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << još nije potvrdila ovu informaciju, a Novi list iz pouzdanih izvora saznaje da je obred krštenja održan u najstrožoj tajnosti u utorak u 16 sati.Zbog čega je sina odlučila da krsti baš u Rijeci i baš u zametskoj crkvi, ne zna se, ali prema nekim informacijama na taj korak se odlučila kako ovaj intimni obred sakrila od javnosti.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Severina napravila od sina katolika

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2012

U župnoj crkvi Srca Isusova na Zametu koja ove godine obeležava stotu godišnjicu postojanja je kršten Aleksandar Popović, sin pevačice Severine Vučković i srpskog "kralja bakra" Milana Popovića. ..Severina i izabranik njenog srca Milan Popović  ..Vest da je popularna pevačica za krštenje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.