Severina kao Bond devojka

Izvor: Blic, 02.Feb.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina kao Bond devojka

Hrvatska pevačica Severina Vučković postala je zaštitno lice čuvenog slovenačkog odmarališta i spa centra Tereme Čatež za koji je snimila set retro fotografija koje je prikazuju kao Bond devojku.

Severina je promovisala svoje nove fotografije na kojima je najpre pozirala kao devojka čuvenog Bonda, a potom i koa pin-ap devojke iz 50-ih i 60-ih godina prošlog veka.

Popularna Seve je još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokazala svoju moć transformacije, delujući pritom veoma zavodljivo.

Međutim, na promociji nije želela da odgovara na pitanja o svojoj novoj vezi kao ni o tome kako se provela na odmoru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severini na reklami 'ispeglali kobasice' na struku (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Feb.2011, 00:50

Hrvatska pevačica Severina glavna je zvezda juče predstavljenog novog promotivnog spota Termi Čatež. Seve je osim spota za poznatu slovenačku banju snimila i promo fotografije, koje su pre objave prošle kroz obradu u fotošopu, piše Index.hr.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.