Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina izgubila bebu?

Prije mjesec dana pojavila se vijest da je popularna pjevačica Severina u drugom stanju, i mada su se mnogi obradovali, ona se na ovu temu nije oglašavala, nastavila je poslom i ostvarila jedan od svojih najvećih snova, nastupivši u Las Vegasu. I taman kada se činilo da je u životu bračnog para Kojić sve savršeno stigla je nova informacija.

Naime,  kako prenosi magazin Svet došlo je do određenih zdravstvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << komplikacija koje su uslovile da pjevačica doživi spontani pobačaj.

Severina je tužna, ali ljekari su je upozorili da ovakvo nešto lako može da se desi. Upravo zato se svim silama trudila da vijest o trudnoći ne dođe do medija, ali u tome nije uspela. Šokirala se kada je videla da su novinari saznali. Sada, kada se desilo to što se desilo, trudi se da ne misli o tome i fokusirana je na posao. Na insistiranje muža Igora nije odložila put u Ameriku i nastupe sa Ministarkama koji je čekaju krajem mjeseca".

Severina iz braka sa biznismenom Milanom Popovićem ima petogodišnjeg sina Aleksandra.

(NN/ljepotaizdravlje.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.