Severina i Milan čekaju sina

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2011, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina i Milan čekaju sina

Iako Severina Vučković i Milan Popović malo šta otkrivaju javnosti, ipak je "procurila" vest da Seve čeka sina koji ni na svet trebalo da dođe u februaru.

Severinu je, navodno, interesovalo da li je s trudnoćom sve uredu, a doktor joj je otkrio i pol.

"Da nosi dečaka, saznala je na lečničkom pregledu sasvim slučajno. Sama Severina od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << doktora nije tražila da joj otkriju pol bebe. Nije joj to važno, važno joj je samo da beba bude zdrava i jedva čeka februar kada će njena i Milanova prinova doći na svet," prenosi "Kurir" tvrdnje Severinininih prijatelja.

Isti izvor rekao je za "Jutarnji list" i da je Seve zaplakala kad je čula da je trudna. "Prvo je bila u šoku, a onda je zaplakala. Potom su i Milanu potekle suze radosnice".

"Oni već osam meseci, otkako su se upoznali na Milanovom rođendanu, žive svoj najlepši ljubavni san, a dolazak bebe kruna je njihove sreće. Zbog svega toga ne zamaraju se time hoće li nastaviti da žive u Splitu, Beogradu ili na Marsu ", rekao je  Severinin prijatelj povodom nedoumica o mestu gde će živeti Seve, Milan i njihova prinova.

Vest o polu deteta hrvatske pop-zvezde i srpskog biznismena Severinin menadžer Tomislav Petrović nije želeo da potvrdi, rekavši da nije dobro spekulisati tako intimnim stvarima, posebno kada je u pitanju dete.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.