Severina i Igor se useljavaju kod Kebe

Izvor: Scandal.rs, 25.Nov.2015, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina i Igor se useljavaju kod Kebe

Severina i Igor Kojić odlučili su da se definitivno usele u luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Par će adaptirati deo sprata u domu Kojića i tu će se useliti sa malim Aleksandrom.

“Seve i Igor su svoje venčanje nazvali `velikom srpskom svadbom`, a odlučili su i da žive po običajima koji su zastupljeni u našoj zemlji.

Iako bi sebi mogli da priušte stan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pa i kuću, oni će kad god su u Beogradu biti kod Igorovih roditelja. To je bila Kebina i Oljina želja. molili su Igora da se useli sa Severinom i Aleksandrom kod njih”,  kaže izvor i dodaje da su mladenci na to pristale jer znaju koliko Kojići pate što im se ćerka Nataša odselila u Ameriku.

S obzirom na to da će više vremena povorditi van Srbije, Igor je u dogovoru sa Seve uslišio molbu roditelja. On je Severini objasnio da su se njegovi mnogo vezali i za Aleksandra i da bi im baš značilo da žive svi zajedno.

“Keba im pre predložio da sprat renoviraju po svojoj želji, a on im je u tome i finansijski pomogao. Seve obožava Kebu, oduvek je maštala o velikoj porodici i rado je pristala da se useli ko njega”, otkriva izvor.

I mali Aleksandar će imati svoj “deo kuće”. On će imati svoju sobu i deo za igranje.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.