Severina glumi sa Šerbedžijom

Izvor: Blic, 11.Jun.2011, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina glumi sa Šerbedžijom

Hrvatskoj pevačici Severini ponuđena je uloga u srpskom filmu „Business, Baby”, a iako hrvatski mediji pišu da će Severina igrati glavnu ulogu, njen menadžer za „Blic” kaže da je cela stvar još u pregovorima.

„Business, Baby” će režirati beogradski režiser Slobodan Pešić, koji živi u Njujorku, a producent je Miloš Paramentić. „Jutarnji list” piše da će Severina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u ovom ostvarenju tumačiti lik mlade poslovne žene koja traži potencijalnog oca svom budućem detetu.

- Severini je ponuđena glavna uloga u pomenutom filmu, ali još nismo u fazi konkretnih pregovora jer je njoj trenutno prioritet rad na novom albumu koji će biti objavljen na jesen. Prvi singl objaviće 18. juna - kaže za „Blic” Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Slobodan Pešić i Miloš Paramentić boravili su na nedvno odražnom Filmskom festivalu u Kanu, gde su imali više sastanaka s mogućim partnerima iz zemalja u okruženju i Evrope.

Film će biti koprodukcija, a u igri je nekoliko produkcijskih kuća iz Zagreba, Slovenije, Bosne i Hercegovine. Autori i producenti će imati visoke zahteve: dobar kvalitet filma, uspeh na festivalima, a planiraju da se posle Evrope probiju i u američke bioskope.

Pored Severine, u filmu bi trebalo da glume i: Rade Šerbedžija, Frano Lasić, Radivoje Bukvić, Sebastijan Kavaca, Jasna Žalica, Vesna Trivalić, Dragan Mićanović, Nenad Jezdić i Marinko Madžgalj.

Režiser Slobodan Pešić je u ovim krajevima najpoznatiji po filmu „Slučaj Harms” iz 1987, a Paramentić je kao direktor direkcije Festa na ovaj festival dovodio svetske zvezde poput Katrin Denev, Vima Vendersa, Rejfa Fajnsa i drugih.

Snimanje filma trebalo bi da počne krajem ove godine, a nastaviće se na proleće 2012.

Severina je do sada imala glumačke epizode. Prvo je dobila glavnu ulogu u predstavi „Karolina Riječka” riječkog HNK 2003. godine, a sledeći glumački korak načinila je dve godine posle toga, u filmu „Duhovi Sarajeva".

Drugi put je na pozorišnu scenu stala u monodrami „Čekajući svog čovika”, koju je režirao beogradski režiser Jagoš Marković.

Povezane vesti: Završeno snimanje "Ustaničke ulice"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.