Severina čestitala sinu rođendan specijalnim grafitom

Izvor: Tracara.com, 21.Feb.2021, 07:00

Severina čestitala sinu rođendan specijalnim grafitom

Hrvatska pevačica Severina Kojić danas slavi najbitniji datum u njenom životu, rođenje svog sina Aleksandra Popovića. Pevačica je emotivnom porukom na Instagramu čestitala nasledniku, a fotografija koju je objavila oduševila je mnoge. Naime, Severina je objavila fotografiju na kojoj se vidi grafit Severine i Aleksandra na zidu jedne kuće. “Kad si se rodio, padao je sneg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ja. Tvoju sliku privremeno ne smem objaviti, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen. Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru… Srećan rođendan, čudo moje”, napisala je ona. View this post on Instagram A post shared by Severina (@severina) Fotografija je objavljena u formi video-snimka, a u pozadini se čuje pesma čuvenog kantautora Đorđa Balaševića, koji je juče preminuo usled posledica koronavirusa. “Uspavanka za dečaka” za Severinu je posebna, a ona ju je svojevremeno i prepevala, ali je rado izvodila i na svojim nastupima. The post Severina čestitala sinu rođendan specijalnim grafitom appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

„NE SMEM DA OBJAVIM TVOJU SLIKU, ČUDO MOJE…“ Severina pronašla način da čestita sinu rođendan i putem Instagrama

Izvor: 011vodič.com, 22.Feb.2021, 03:29

„Kad si se rodio, padao je sneg u Splitu…“, počela je svoju toplu čestitku popularna pevačica. Hrvatska pevačica Severina Kojić, koja je privremeno izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom u sporu s njegovim ocem Milanom Popovićem, nema pravo da objavljuje njegove fotografije i već...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.