„NE SMEM DA OBJAVIM TVOJU SLIKU, ČUDO MOJE…“ Severina pronašla način da čestita sinu rođendan i putem Instagrama

Izvor: 011vodič.com, 22.Feb.2021, 03:29

„NE SMEM DA OBJAVIM TVOJU SLIKU, ČUDO MOJE…“ Severina pronašla način da čestita sinu rođendan i putem Instagrama

„Kad si se rodio, padao je sneg u Splitu…“, počela je svoju toplu čestitku popularna pevačica
Hrvatska pevačica Severina Kojić, koja je privremeno izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom u sporu s njegovim ocem Milanom Popovićem, nema pravo da objavljuje njegove fotografije i već je bila sudski kažnjena jer je to činila.
Ipak, ona je prošla način da mu javno uputi rođendansku >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čestitku pokazavši svetu njegov prelepi osmeh — muralom koji su joj obožavaoci naslikali kako bi je obradovali.
 

— Kad si se rodio, padao je sneg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja. Tvoju sliku privremeno ne smem objaviti, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen. Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru… Srećan rođendan, čudo moje — napisala je Severina.
Glossy


The post „NE SMEM DA OBJAVIM TVOJU SLIKU, ČUDO MOJE…“ Severina pronašla način da čestita sinu rođendan i putem Instagrama appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.