Severina: Zanosna u halterima

Izvor: S media, 16.Dec.2010, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: Zanosna u halterima

Pevačica Severina Vučković u seksi izdanju krasi kalendar hrvatske kompanije Petrol za 2011. Godinu, u kome će priliku da uživaju imati samo odabrani partneri ove firme.

Petrolova kampanja pod nazivom Svaki kupac je zvijezda čije je zaštitno lice Severina počela je ove jeseni. Nakon snimljenih reklamnih plakata i skrivene kamere, Severina je proteklih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u studiju u zagrebačkom Westgateu snimila kalendar za ovu kompaniju koji će biti poklon za VIP partnere, a njime Petrol završava veoma uspešnu godinu na hrvatskom tržištu.

Vrlo seksepilne crno-bele fotografije Petrolove muze, za čiji su se besprekoran izgled pobrinuli stilista Viktor Drago, frizer Mijo Majhen i šminker Saša Joković, snimio je fotograf Marko Grubišić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.