Severina: Ne nedostaje mi estrada

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2011, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: Ne nedostaje mi estrada

Severina Vučković (39) koja je u petom mesecu trudnoće kaže da uživa u blagoslovenom stanju i da joj ne smeta kad je prijatelji i kolege pipkaju po stomaku. Posle dve decenije koncerata, turneja i stalnih obaveza sada joj prija što se bar na izvesno vreme povukla sa scene.

- Ja sam rođena da budem žena i majka. Usporila sam jer mi to prija i nijedne sekunde ne žalim za estradom. Uživam u običnim stvarima - >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da ležim, šapućem vereniku, da čitam knjige koje zbog obaveza nisam imala vremena da pročitam, gledam filmove, prosto da živim opušteno - otkriva Severina i dodaje da je tipična trudnica.

Raspoloženje joj se često promeni u toku dana, a poželi da jede ne samo kisele krastavčiće, već i druge namirnice.

To što više ne nastupa nije umanjilo njenu popularnost, naprotiv, postala je najpopularnija balkanska trudnica, a interesovanje medija za nju ne prestaje.

Singl "Bred Pit" obara sve rekorde gledanosti na "Jutjubu" i do sada je preslušan više od deset miliona puta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.