Severina: Imam onog ko će da me zaštiti

Izvor: Story, 15.Nov.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: Imam onog ko će da me zaštiti

Pop zvezda Severina Vučković ističe koliko je srećna i zaljubljena u svog partnera Igora Kojića sa kojim ovih dana užurbano planira svadbenu ceremoniju u jednom beogradskom hotelu

Severina, Igor, foto: Instagram

Regionalna pop zvezda Severina Vučković (43) ne krije svoju neizmernu sreću zbog toga što je Igor Kojić (28) postao sada i zvanično njen životni saputnik. Od kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u Balama u Istri, ne razdvajaju se i uživaju u svakom trenutku koji provode sa njenim sinom Aleksandrom (3).

Da je već mesecima zaljubljena i ispunjena, to može da se primeti i po njenim postovima na društvenoj mreži Instagram. Naime, tokom prošle nedelje objavila je fotografije na kojima je sa svojim prijateljicama uživa u prirodi, pa su mnogi zaključili da je na planini imala organizovano druženje koje je preraslo u devojačko veče. I dok u čitavom regionu vlada veliko interesovanje za njenu i Igorovu svadbu koja je zakazana za 22. novembar u beogradskom hotelu Crown plaza, mladenci ćute o tom važnom danu i u tajnosti se pripremaju. Međutim, ljudi iz njhovog okruženja otkrili su da je ona već pronašla haljinu koju će nositi nakon venčanice, kao i da je Igor već odabrao odelo u kom će se pojaviti. Na samoj ceremoniji koja će biti upriličena pred nekoliko stotina zvanica prisustvovaće i njihove porodice, a značajno mesto imaće njen sin Aleksandar.

Seve je pre nekoliko dana na svom Instagramu napisala ispod njene i suprugove fotografije:

- Ima li lepšeg osećaja od dubokog uverenja da je pokraj nas netko ko može sprečiti sve ono što bi nam moglo nauditi?

Muzička zvezda više ne krije da je Igor čovek njenog života upravo i zbog toga što je sigurna da će je zašititi od svega što je u budućnoti čeka. Ona kao i svaka žena želi da pored sebe ima uspšenog muškarca na kog se u svakom trenutku može osloniti. Veoma joj je važno i što je njen sin Aleksandar izuzetno lepo prihvatio Igora, pa je tako ispod njihove zajedničke fotografije napisala: Najbolji učitelji su oni koji vam pokazuju kamo da pogledate, ali vam neće reći šta treba da videti.

Piše: Ksenija Konić

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(VIDEO) SEVE ODBROJAVA: Evo kako se pevačica sprema za srpsku svadbu!

Izvor: Kurir, 16.Nov.2015, 13:13

Severina Vučković i njen izabranik Igor Kojić, sin poznatog srpskog folkera Dragana Kojića Kebe, venčaće se 22. novembra u jednom beogradskom hotelu...Pevačica je počela da odbrojava dane do glamuroznog slavlja na kojem će prisustvovati više od 500 zvanica. Pop zvezda zna da će taj dan provesti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.