Severina: Došao sam da budem šampion sa Partizanom

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 16:47

Severina: Došao sam da budem šampion sa Partizanom

Fudbaler Partizana Ksander Severina izjavio je da mu je glavni cilj da sa crno-belima osvoji šampionsku titulu u Superligi Srbije.

Severina (22) je u Partizan stigao u julu prošle godine.

"Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj. Naravno, neće biti lako, jer zbog terena u svakoj utakmici moramo da damo 200 odsto da bismo pobedili. Na ličnom planu želim golove i asistencije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer mislim da je to najbolji način da pomognem ekipi", rekao je Severina za Partizanov podkast.

On je otkrio da se na terenu najbolje slaže sa Arandjelom Stojkovićem.

"Sa Stojketom se najbolje slažem, jer obojica igramo po desnoj strani. Naravno, mnogo znači kada iza sebe imam Bibarsa Natha i Gajasa Zahida, oni vide i najmanji prostor za pas. Na meni je samo da napadnem prostor, a oni će naći način da mi pošalju loptu", dodao je Severina.

Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 50 bodova. "Crno-beli" će u narednom kolu SLS u subotu na svom terenu dočekati IMT.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SEVERINA SANJA TITULU U CRNO-BELOM: „Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj“

Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2024

„Na ličnom planu želim golove i asistencije“ Fudbaler Partizana Ksander Severina izjavio je da mu je glavni cilj da sa crno-belima osvoji šampionsku titulu u Superligi Srbije. Severina (22) je u Partizan stigao u julu prošle godine. – Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj. Naravno,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.