Seve mlada, a Brega kum

Izvor: Blic, 11.Maj.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve mlada, a Brega kum

Promocija koju će povodom novog albuma popularna hrvatska pevačica Severina napraviti u zagrebačkom restoranu "Okrugljak" 19. maja biće zaista više nego neobična. Popularna Seve osmislila je u detalje kako će njen album "Zdravo, Marijo" biti predočen novinarima - ona će biti odevena u venčanicu modne kuće "Sposa", a Goran Bregović će biti kum.

- Ja ću izaći iz prekrasnog crnog "tuarega", posipaju me cvećem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hodam po tlu posutom ružama, prolaznici uz put mi mašu zastavicama, nešto slično kao kad je Buš dolazio, samo... ovo su naše zastavice. Uglavnom, ako ova svadba ne bude dobra, uvek imam priliku da napravim drugu, još bolju i još kičastiju. I bilo bi divno kad bi me vozači kamiona u suzama ispratili - kaže Severina za hrvatski magazin "Gloria" i otkriva druge detalje...

- Biću u venčanici, svi odeveni kao svatovi, prava pravcata svadba - od supe do vinskog gulaša i dobrih muzičara. Mlada će se slikati sa svim svatovima i deliti konfete. Svadba je u ponedeljak, da se ne ureknem. Znate li vi koliko se brakova sklopljenih u subotu raspalo? Osim toga, za vikend nastupam u Radencima i Daruvaru - duhovito objašnjava svoje ideje popularna pevačica.

Njen novi singl "Gas, gas" posvećen je kamiondžijama i trenutno se besomučno vrti na hrvatskim radio-stanicama. Mediji su novi Severinin i Bregovićev hit okarakterisali kao pravi pravcati turbo folk. S nestrpljenjem očekujemo Severininu promo svadbu, kada će svi saznati ko će biti, za sada neimenovani, mladoženja...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.