Seve: Ovo je vrh moje karijere

Izvor: Kurir, 11.Dec.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve: Ovo je vrh moje karijere

Album na kom su većinski autori Filip Miletić i Miloš Roganović, promociju će u januaru doživeti i u Beogradu

Prezadovoljna.

Severina Vučković organizovala je u Zagrebu za prijatelje, saradnike i fanove preslušavanje albuma „Dobro došao u klub“. Ujedno, ovo je bila i premijera novih pesama, budući da ih do sada nigde nije puštala. Kako ekskluzivno saznajemo, album, na kom su većinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << autori Filip Miletić i Miloš Roganović, promociju će u januaru doživeti i u Beogradu, kao i u ostalim gradovima bivše Jugoslavije.

Zanimljivo je dodati da je većina pesama u bržem ritmu, dok je baladu „OstavljenaSeverina sama napisala. A da su očekivanja velika, priznala je i Severina.

- Ovo je album moje karijere! Sav trud i energiju u njega sam uložila i ne mogu dočekati da vidim reakciju ljudi kada ga čuju - rekla je Seve prijateljicama neposredno pred preslušavanje albuma.

Kurir vam otkriva i tekst za pesmu „Uzbuna“, koji će se naći na novom albumu.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina: Ovaj album je vrh moje karijere

Izvor: CrveniTepih.com, 11.Dec.2012

Severina Vučković organizovala je u Zagrebu za prijatelje, saradnike i fanove preslušavanje albuma „Dobro došao u klub“. Ujedno, ovo je bila i premijera novih pesama, budući da ih do sada nigde nije puštala. Kako ekskluzivno saznajemo, album, na kom su većinski autori Filip Miletić i Miloš...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.