SVI SU IH GLEDALI! Nina Badrić i Severina prošetale ulicom, a Kojićku ZAGLEDAJU zbog ovog DETALJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 11:33

SVI SU IH GLEDALI! Nina Badrić i Severina prošetale ulicom, a Kojićku ZAGLEDAJU zbog ovog DETALJA!

Smelo!

Severina Kojić i Nina Badrić dugo su već među najpopularnijim pevačicama u Hrvatskoj. I jedna i druga pevačica imaju svoju publiku koja im je verna.

Ipak, njih dve su može se reći dijametralno suprotne kada je reč o stilu, ali i fizičkom izgledu. Za razliku od Severine koja je uvek bila izuzetno vitka, Nina je žena sa raskošnim oblinama.

Obe su međutim lepe i plene svaka na svoj način. Juče su njih dve na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imale veoma slične objave. Prošetale su ulicama Zagreba u veoma zanimljivim odevnim kombinacijama.

Severina je nosila veoma laganu, košulja - haljinu u veome interesantnoj boji ciklama, a stajling je upotpunila neobičnim sandalama i torbicom.

A post shared by Severina (@severina)

Sa druge strane Nina je izabrala veoma lepu crvenu haljinu, bez dekoltea, ali sa vrtoglavo dubokim šlicem. Haljinu je upotpunila kaputom koji je vanvremenski.

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Čiji vam se stil više sviđa, ali i koliko su se prikladno obukle za popodnevnu šetnju gradom? Možete odgovoriti i u anketi u nastavku teksta.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.